The Greatest Guide To edirne prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve contemporary konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Güvenli ve sakin bir hayatın anahtarı olan bu evler, gereksinimlerinize ve taleplerinize uygun olarak tasarlanır. Tek katlı ev modelleri ve iki katlı modeller arasından seçiminizi yaparak iç ve dış tasarımını, oda sayısını, oda metrekarelerini, peyzaj planlamasını istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton approachına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çAlright fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Ayrıca, prefabrik evler enerji verimliliği konusunda da oldukça iyidir. İyi bir yalıtım ile enerji tasarrufu sağlanabilir ve çevre dostu bir yaşam alanı oluşturulabilir.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası 16 dansti yoğunluklu strafor tekirdağ prefabrik ev modelleri ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Satın tekirdağ prefabrik ev modelleri almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonra istenilen lokasyona taşınarak monte edilen modüler yapılar olarak tanımlanabilir. Hazır prefabrik evler, present day yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve verimli bir şekilde inşa edilirler.

Demontaj ve taşıma ücreti karşılığında prefabrik evinizi istediğiniz konuma taşıyabilmekteyiz.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine çanakkale prefabrik ev modelleri hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni birleşim sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Daha geniş bir kullanım alanına ihtiyaç duyan fakat yeterli arazi genişliğine sahip olmayan kişilerin çift katlı tekirdağ prefabrik prefabrik ev seçeneklerini değerlendirmesi verimli bir deneyimi beraberinde getirir. Çift katlı yapılarda en sık tercih edilen modellerin başında prefabrik villa seçenekleri gelir.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı kırklareli prefabrik malzemeleri kullanılır

Report this wiki page